AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil pancar tarlası görmek

Kahve falında yeşil pancar tarlası görmek

Kahve falında yeşil pancar tarlası görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, işinin gücünün de rast gideceğine, daha büyük adımlar atılacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil pancar tarlası gördüyseniz:

  • Asıl niyetinizi saklama çabasında olmanız veya bazı konulara en başından hayır dememeniz, her iki tarafında memnun kalabileceği sonuçlar elde edilmesi veya uzlaşmacı ilerlenebilmesi açısından önem taşıyor olabilir.

Kahve falında tarlada yeşil pancar görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil pancar tarlası görmek yükseleceğine, atılım yapacağına, yolunda devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada pancar görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pancar tarlası sulamak zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında şeker pancarı tarlası görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil pancar görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, ayrılık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil pancar yemek karlı bir iş ortaklığı yapacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil pancar yaprağı görmek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir