AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarihi yüzük takmak

Kahve falında tarihi yüzük takmak

Kahve falında tarihi yüzük takmak çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında tarihi yüzük takmak gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan veya size yanlış bilgiler veran kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında tarihi yüzük takmak karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, eğlenceli günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında tarihi yüzük bulmak işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarihi yüzük görmek alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bütün parmaklara yüzük takmak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Kahve falında mavi renk yüzük takmak dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüğünü takmak her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz yüzük takmak kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına alamet eder.

Kahve falında yüzük cıkarıp takmak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir