AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk yüzük takmak

Kahve falında mavi renk yüzük takmak

Kahve falında mavi renk yüzük takmak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, işinin aksayacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi renk yüzük takmak gördüyseniz:

  • Hareketsizlikten kaynaklanan bir adele uyuşukluğu içinde olmanız da mümkündür.

Kahve falında mavi renk yüzük takmak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi renkli yüzük takmak kısmetin ve şansın açılacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında mavi renk eşarp takmak sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında mavi taşlı yüzük takmak bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi yüzük takmak aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında renkli taşlı yüzük takmak çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına delalet eder.

Kahve falında renkli yüzük takmak rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli yüzük takmak özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir