AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarihi kazı yapmak

Kahve falında tarihi kazı yapmak

Kahve falında tarihi kazı yapmak her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, anne ve baba duası alınacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, rızık eksikliği yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tarihi kazı yapmak gördüyseniz:

  • Dinlenmeniz veya sizden gizleniyor olabilecek bilgileri ya da olayları araştırmanız gerekiyor.

Kahve falında tarihi kazı yapmak problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkeolojik kazı yapmak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın kazısı yapmak borç ödemeye, eski bir hastalığın nüksedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında define kazısı yapmak hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine işaret eder.

Kahve falında kazı yapmak aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kazı görmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçı kazıtmak yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kazın kovaladığını görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir