AnaSayfa / Genel / Kahve falında define kazısı yapmak

Kahve falında define kazısı yapmak

Kahve falında define kazısı yapmak en yüksek makamlara oturacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında define kazısı yapmak gördüyseniz:

  • Güçlü fikirleriniz veya bazı konularda yapacağınız önemli konuşmalar olabilir.

Kahve falında define kazısı yapmak aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına alamet eder.

Kahve falında topraktan define bulmak çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında define aramak üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında define görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, makbul olan şeylere işarettir.

Kahve falında define bulmak kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş define bulmak rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine delalet eder.

Kahve falında define satmak kısmetli bir işe atılmaya, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında define altın bulmak hayır getirecek yollara girileceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir