AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazın kovaladığını görmek

Kahve falında kazın kovaladığını görmek

Kahve falında kazın kovaladığını görmek sorunlarını gidereceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, işinde itibar edineceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında kazın kovaladığını gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinizi görmek isteyen kişilerle açık konuşmalısınız.

Kahve falında kazın kovaladığını görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine delalettir.

Kahve falında kafasını kazıtmak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, içinin rahatlayacağına yorulur.

Kahve falında kafa kazıtmak hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarihi kazı yapmak stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, idealist davranacağına yorulur.

Kahve falında saçlarını kazıtan kadın görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, yeni işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını kazıttığını görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kazınmış saç görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeri kazıp para bulmak kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir