AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazı yapmak

Kahve falında kazı yapmak

Kahve falında kazı yapmak bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında kazı yapmak gördüyseniz:

  • Sonradan çok pişman olabileceğiniz bazı kararlar almanız olasıdır.

Kahve falında define kazısı yapmak verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, gam ve keder çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın kazısı yapmak kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kazı yapmak maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, malını ve parasını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında tarihi kazı yapmak fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, ticarete adım atacağına inanılır.

Kahve falında arkeolojik kazı yapmak işlerinin hızlanacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarını kazıtmak gülen yüzünün hiç solmayacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına alamet eder.

Kahve falında kafasını kazıtmak zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarını kazıtan kadın görmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir