AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazı görmek

Kahve falında kazı görmek

Kahve falında kazı görmek yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kazı gördüyseniz:

  • Tutulmayan sözlerin, karşınızdaki insanın elinde olmayan sebeplerden kaynaklandığını bilmeniz gerekiyor.

Kahve falında saçlarını kazıtan kadın görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına işaret eder.

Kahve falında saçları kazınmış görmek gönlünce bir hayata kavuşacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına alamet eder.

Kahve falında yol kazısı görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, şansının ve bahtının döneceğine işarettir.

Kahve falında kafa kazıtmak etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, giden birinin geri döneceğine delalettir.

Kahve falında yaban kazı görmek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kazın ısırması görmek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye işaret eder.

Kahve falında kadının saç kazıtmak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında kazı yapmak yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir