AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı kazıtmak

Kahve falında saçı kazıtmak

Kahve falında saçı kazıtmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, çıkış yolları bulacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçı kazıtmak gördüyseniz:

  • Kişisel kararlarınızı uygulamaya dökmemek için bin türlü bahane bulmaya hazır bir durumdasınız.

Kahve falında saçları kazıtmak büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına alamet eder.

Kahve falında saçı kazıtmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında saç kazıtmak düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin saçını kazıttığını görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını kazıtmak kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, güzelliklere rast gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını kazıttığını görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına işarettir.

Kahve falında birini saçını kazıtmış görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç kazıttığını görmek istek ve arzularının gerçekleşeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir