AnaSayfa / Genel / Kahve falında taramalı tüfekle vurulmak

Kahve falında taramalı tüfekle vurulmak

Kahve falında taramalı tüfekle vurulmak kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, iş hayatında başarılı olmaya, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine delalet eder.

Kahve falında taramalı tüfekle vurulmak gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız ya da kişileri sempatikliğiniz veya çekiciliğinizle etkileyebilirsiniz.

Kahve falında taramalı tüfekle vurulmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine delalettir.

Kahve falında başından tüfekle vurulmak hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tüfekle vurulduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtından tüfekle vurulmak belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine delalettir.

Kahve falında tüfekle vurulmak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında pompalı tüfekle vurulmak hayatının karışacağına, büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında birinin tüfekle vurulduğunu görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına işaret eder.

Kahve falında sırtından tüfekle vurulduğunu görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir