AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye tarak almak

Kahve falında hediye tarak almak

Kahve falında hediye tarak almak dertlerin başlayacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine delalettir.

Kahve falında hediye tarak almak gördüyseniz:

  • Ani tepki, karar veya hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında tarak hediye almak aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hediye tarak almak onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına işarettir.

Kahve falında erkek tarağı görmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine alamet eder.

Kahve falında birinden tarak almak kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz tarak görmek çok iyi işler ortaya konacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında saçını tarakla taramak elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarak kırıldığını görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işarettir.

Kahve falında mor tarak görmek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir