AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine tarak vermek

Kahve falında birine tarak vermek

Kahve falında birine tarak vermek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, çocuk sahibi olacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine tarak vermek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, kariyerinizi veya genel anlamda mesleğinizle ilgili bazı konuları hafife almamalısınız.

Kahve falında mavi tarak görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında metal tarak görmek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı tarak görmek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bit tarağı görmek hayallere kavuşulacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden tarak istemek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine alamet eder.

Kahve falında mor tarak görmek hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli tarak görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarakla saç taramak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir