AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarağın kırıldığını görmek

Kahve falında tarağın kırıldığını görmek

Kahve falında tarağın kırıldığını görmek endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, huzurunu yerine getireceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına delalettir.

Kahve falında tarağın kırıldığını gördüyseniz:

  • Birdenbire herşey tersine dönebilir olaylar kötüye gidebilir.

Kahve falında tarağın kırıldığını görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırılan tarak görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına işarettir.

Kahve falında tarak kırıldığını görmek kazancının sürekli artacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında kırılmış tarak görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında tarak temizlemek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında altın tarak görmek kazancın sürekli artacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah tarak görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına işaret eder.

Kahve falında saç tarağı görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir