AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılan tarak görmek

Kahve falında kırılan tarak görmek

Kahve falında kırılan tarak görmek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına yorulur.

Kahve falında kırılan tarak gördüyseniz:

  • Evde ilgi bekleyen kişileri ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında tarak kırıldığını görmek anne baba dualarının alınacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine delalettir.

Kahve falında tarağın kırıldığını görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırılan tarak görmek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırılmış tarak görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında demir tarak görmek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarakta bit öldürmek sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla tarak görmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayna tarak görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, gelirinin garanti olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir