AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor tarak görmek

Kahve falında mor tarak görmek

Kahve falında mor tarak görmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, bazen de rahat geçeceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında mor tarak gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ilişki veya ortaklığınızın olumlu getirileri olabilir.

Kahve falında mor tarak görmek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında deniz tarağı görmek anne duasının açılacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında taraktan saç temizlemek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ayna tarak görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına yorulur.

Kahve falında tarakla saç taramak atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarak üzerinde bit görmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla tarak görmek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tarak düşürmek problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir