AnaSayfa / Genel / Kahve falında tantuni yediğini görmek

Kahve falında tantuni yediğini görmek

Kahve falında tantuni yediğini görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, hayatınızın neşe dolacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında tantuni yediğini gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlarda bulunmak sizi yalnızlaştırabilir veya ilerlemenizi engelleyebilir.

Kahve falında tantuni yediğini görmek rakipsiz hale geleceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında tantuni yemek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tantuni görmek iş konusunda bir ortaklık kuracağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında tuz yediğini görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında kavun yedirmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın birini yediğini görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin et yediğini görmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil armut yediğini görmek işinden uzaklaşacağına, huzur ve şifa bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir