AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin et yediğini görmek

Kahve falında birinin et yediğini görmek

Kahve falında birinin et yediğini görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birinin et yediğini gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızdan yardım görebilirsiniz.

Kahve falında çiğ et yediğini görmek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında etli pilav yediğini görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yuva kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeklerin et yediğini görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş insan eti yediğini görmek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpek eti yedirmek onların güvenini sarsacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında birinin kedi eti yediğini görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, geleceğinin parlak olacağına işaret eder.

Kahve falında domuz eti yediğini görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşek eti yediğini görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir