AnaSayfa / Genel / Kahve falında tantuni yemek

Kahve falında tantuni yemek

Kahve falında tantuni yemek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, kendi geleceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, daha pozitif biri olacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tantuni yemek gördüyseniz:

  • Bir taraftan hobilerinize veya yaratıcılık gerektiren işlere zaman ayırmak, bir taraftan da sosyal anlamda sorumluluklarınızı yerine getirmek istiyorsunuz.

Kahve falında tantuni yemek kötü gününden de geri duracağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında tantuni görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına delalettir.

Kahve falında tantuni yediğini görmek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işarettir.

Kahve falında incir yemek ve toplamak dertlerinin sona ereceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ciğer kavurması yemek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına yorulur.

Kahve falında kızılcık kirazı yemek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, masumluğunu ispat edeceğine delalettir.

Kahve falında hurma ağacından hurma yemek gönlünce bir yaşam süreceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tüysüz şeftali yemek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir