AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuz yediğini görmek

Kahve falında tuz yediğini görmek

Kahve falında tuz yediğini görmek bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, geniş bir rızka kavuşacağına, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuz yediğini gördüyseniz:

  • Yani özetle devamlı uyarıcı ilişkiler aramayın biliyorsunuz ki, karmaşık olmayan arkadaşlıklarda daha başarılısınız.

Kahve falında tuzlu fıstık yediğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, ibadete ağırlık verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuzlu yemek yediğini görmek çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının tuz yediğini görmek sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, sorunların bir bir çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin tuz yediğini görmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, ismini herkese duyuracağına işaret eder.

Kahve falında tuz yediğini görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tuz gölü görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, rahat bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında şeker ve tuz görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında kar ve tuz görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir