AnaSayfa / Genel / Kahve falında tansiyonun düştüğünü görmek

Kahve falında tansiyonun düştüğünü görmek

Kahve falında tansiyonun düştüğünü görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tansiyonun düştüğünü gördüyseniz:

  • Kendinizi kurma özelliğiniz, olaylara sübjektif yaklaşmanıza yol açabiliyor.

Kahve falında tansiyon düşmesi görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, hastalanacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tansiyonun düştüğünü görmek kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında tansiyon hastası olmak parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına işarettir.

Kahve falında tansiyon aleti görmek her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında tansiyon ölçtürmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine alamet eder.

Kahve falında tansiyon ölçmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tansiyon bakmak şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında kuyuya düştüğünü görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir