AnaSayfa / Genel / Kahve falında tansiyon düşmesi görmek

Kahve falında tansiyon düşmesi görmek

Kahve falında tansiyon düşmesi görmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, ele güne muhtaç olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kısmetlerinin açılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tansiyon düşmesi gördüyseniz:

  • Belli bir durum, bazı gelişmeler veya ortaya çıkan durumlar nedeniyle keyfiniz kaçabilir.

Kahve falında tansiyon düşmesi görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, hem de sevdiklerinin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tansiyonun düştüğünü görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında tansiyon ölçmek kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında tansiyon hastası olmak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tansiyon aleti görmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında tansiyon bakmak alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında tansiyon ölçtürmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun yüksekten düştüğünü görmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir