AnaSayfa / Genel / Kahve falında tansiyon hastası olmak

Kahve falında tansiyon hastası olmak

Kahve falında tansiyon hastası olmak yokluk ve fakirlik içinde olacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına inanılır.

Kahve falında tansiyon hastası olmak gördüyseniz:

  • Ödün vermek zorunda hissetmeniz gerekmiyor.

Kahve falında tansiyon hastası olmak alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında tansiyonun düştüğünü görmek geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında tansiyon ölçtürmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına işarettir.

Kahve falında tansiyon düşmesi görmek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında tansiyon ölçmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tansiyon bakmak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tansiyon aleti görmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hastaya su içirmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir