AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın biriyle tokalaşmak

Kahve falında tanımadığın biriyle tokalaşmak

Kahve falında tanımadığın biriyle tokalaşmak işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, esenliği bulacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, düşmanlıkların biteceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle tokalaşmak gördüyseniz:

  • Kafanızda maddi gelir artışı sağlayacak fikirleriniz olabilir.

Kahve falında tanımadığın biriyle tokalaşmak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın erkekle tokalaşmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına yorulur.

Kahve falında kızla tokalaşmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına yorulur.

Kahve falında başbakanla konuşmak ve tokalaşmak zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, sıkıntılarının geçeceğine delalettir.

Kahve falında yabancı erkekle tokalaşmak makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tokalaşmak öpüşmek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bayanla tokalaşmak başına tekin olmayan olayların geleceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölen biriyle tokalaşmak yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir