AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen biriyle tokalaşmak

Kahve falında ölen biriyle tokalaşmak

Kahve falında ölen biriyle tokalaşmak her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen biriyle tokalaşmak gördüyseniz:

  • Belli konularda belli değişiklikler yapma gerekliliği kendini zorla hissettiriyor olabilir.

Kahve falında erkekle tokalaşmak düşlediği evliliğin gecikeceğine, işlerdeki verimin artacağına işarettir.

Kahve falında bir kadınla tokalaşmak çeşitli projeler ortaya koyacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına yorulur.

Kahve falında bir bayanla tokalaşmak sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sol elle tokalaşmak gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maymunla tokalaşmak geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanla konuşmak ve tokalaşmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birisiyle tokalaşmak daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına rivayet eder.

Kahve falında kalabalıkla tokalaşmak kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir