AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın biriyle kavga ettiğini görmek

Kahve falında tanımadığın biriyle kavga ettiğini görmek

Kahve falında tanımadığın biriyle kavga ettiğini görmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımlar, paylaşacağınız bilgiler veya diğerleri için zaman harcamanızın şimdi veya sonra karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın biriyle kavga ettiğini görmek verdiği emeklerin heba olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla kavga etmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, alanında marka bir isim olacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın insanlarla kavga etmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle kavga etmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kızla kavga etmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle kavga etmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığı insanla kavga etmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı biriyle kavga etmek doğru haber almaya, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir