AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın insanlarla kavga etmek

Kahve falında tanımadığın insanlarla kavga etmek

Kahve falında tanımadığın insanlarla kavga etmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın insanlarla kavga etmek gördüyseniz:

  • Sizin için en iyi şeyi anlamak için zaman gerekiyor.

Kahve falında tanımadığı insanlarla kavga etmek başarılarının devamlı olacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı insanla kavga etmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın insanlarla kavga etmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla kavga etmek zafer ve bol kazanç getireceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın biriyle kavga etmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, araba alınacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın kadınla kavga etmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığım biriyle kavga etmek halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın birisiyle kavga etmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir