AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir erkekle kavga etmek

Kahve falında tanımadığı bir erkekle kavga etmek

Kahve falında tanımadığı bir erkekle kavga etmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle kavga etmek gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakabilirseniz, siz müdahale etmeden, nasıl her şeyin yoluna girdiğini görerek şaşırabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle kavga etmek endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığım biriyle kavga etmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle kavga etmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla kavga etmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle kavga etmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birisiyle kavga etmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın kadınla kavga etmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla kavga etmek alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir