AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı biriyle kavga etmek

Kahve falında tanımadığı biriyle kavga etmek

Kahve falında tanımadığı biriyle kavga etmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı biriyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Sosyal ortamlara girme zorunluluğu sizi sıkabilir.

Kahve falında tanımadığın biriyle kavga etmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle kavga etmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın insanlarla kavga etmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın kadınla kavga etmek yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın bir kızla kavga etmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle kavga etmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla kavga etmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı insanlarla kavga etmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, iyi şartlara kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir