AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir kızla kavga etmek

Kahve falında tanımadığın bir kızla kavga etmek

Kahve falında tanımadığın bir kızla kavga etmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, zor durumların sona ereceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın bir kızla kavga etmek gördüyseniz:

  • Kendi kişiliğinizden taviz vermemelisiniz.

Kahve falında tanımadığın bir kızla kavga etmek maddi anlamda güçleneceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığım biriyle kavga etmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle kavga ettiğini görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla kavga etmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı insanla kavga etmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle kavga etmek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı insanlarla kavga etmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle kavga etmek mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir