AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadınla görüşmek

Kahve falında bir kadınla görüşmek

Kahve falında bir kadınla görüşmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadınla görüşmek gördüyseniz:

  • Diktatörce tavırları olan kişilere politik yaklaşın.

Kahve falında bir kadınla görüşmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına delalet eder.

Kahve falında kadınla görüşmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına inanılır.

Kahve falında biriyle görüşmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akrabalarla görüşmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına inanılır.

Kahve falında evlenmek için görüşmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle görüşmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyle görüşmek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ölen biriyle görüşmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir