AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birini hasta görmek

Kahve falında tanımadığın birini hasta görmek

Kahve falında tanımadığın birini hasta görmek parasının ve malının eksik kalmayacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birini hasta gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın birini hasta görmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın birinin hasta olduğunu görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığı hasta görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın bir hasta görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın insanların öldüğünü görmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına inanılır.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı birinin fotoğrafını görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bi erkekle öpüşmek okuyacağına ve bilgileneceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir