AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı birinin fotoğrafını görmek

Kahve falında tanımadığı birinin fotoğrafını görmek

Kahve falında tanımadığı birinin fotoğrafını görmek başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, hükmünün geçmeyeceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı birinin fotoğrafını gördüyseniz:

  • Gerçekten halledilmesi gereken konular var.

Kahve falında tanımadığın birinin fotoğrafını görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı birinin fotoğrafını görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi fotoğrafını çektirmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında babanın fotoğrafını görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlikle fotoğraf çektirmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi fotoğrafını gazetede görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında eski fotoğrafa bakmak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliden fotoğraf almak mutlu olacağı mesajlar geleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir