AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı hasta görmek

Kahve falında tanımadığı hasta görmek

Kahve falında tanımadığı hasta görmek maddi durumun düzeleceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı hasta gördüyseniz:

  • Herşeye hazır olmalısınız.

Kahve falında tanımadığın bir hasta görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın birini hasta görmek fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığı hasta görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin hasta olduğunu görmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı birinden mektup almak istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın birini kaybetmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadık akraba görmek sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına işarettir.

Kahve falında hiç tanımadığın ölmüş birini görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir