AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir hasta görmek

Kahve falında tanımadığın bir hasta görmek

Kahve falında tanımadığın bir hasta görmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, ticarette başarılı olacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir hasta gördüyseniz:

  • Bilmenizde fayda var.

Kahve falında tanımadığın birini hasta görmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir hasta görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin hasta olduğunu görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı hasta görmek tatsızlıkların aşılacağına, eline para geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın bir dede görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığı gelin ve damat görmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına inanılır.

Kahve falında tanımadın insanlar görmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle öpüşmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir