AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birinin hasta olduğunu görmek

Kahve falında tanımadığın birinin hasta olduğunu görmek

Kahve falında tanımadığın birinin hasta olduğunu görmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın birinin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Ev, aile ya da iş konuları ihmale gelmeyebilir, kendinize mutlaka zaman ayırmalısınız.

Kahve falında tanımadığın bir hasta görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın birini hasta görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin hasta olduğunu görmek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı hasta görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığınız birine sarılmak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın birinin ölüm haberi almak beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın erkekle öpüşmek daima önüne bakacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı bir adamla evlenmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir