AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birilerini görmek

Kahve falında tanımadığın birilerini görmek

Kahve falında tanımadığın birilerini görmek ticaret hayatına atılacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kendisi paralayacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın birilerini gördüyseniz:

  • Sizden imkansız şeyler isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında tanımadığın birilerinin öldüğünü görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın birilerinden kaçmak haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, kazancınızın artacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın birilerini görmek başının derde gireceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına işarettir.

Kahve falında birilerini kaçırmak sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında birileriyle konuşmak artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü birileriyle konuşmak aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, işinin ehli olacağına delalettir.

Kahve falında birileri öldürmek malını ve parasını kaybedeceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık birilerini görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir