AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birilerinin öldüğünü görmek

Kahve falında tanımadığın birilerinin öldüğünü görmek

Kahve falında tanımadığın birilerinin öldüğünü görmek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın birilerinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Herkesin istediğini yapmaya çalışırsanız kimseyi memnun edemeyebilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın birilerinin öldüğünü görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birilerini görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın birilerinden kaçmak ağız tadına kavuşacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birileri öldürmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında sürekli birilerinin öldüğünü görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birileri tarafından öldürülmeye çalışmak kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birileri tarafından öldürülmek istenmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına alamet eder.

Kahve falında aileden birilerinin öldüğünü görmek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir