AnaSayfa / Genel / Kahve falında birileriyle konuşmak

Kahve falında birileriyle konuşmak

Kahve falında birileriyle konuşmak çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, büyük başarıya ulaşılacağına, hayır duaları alınacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine alamet eder.

Kahve falında birileriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Mevcut düzenlemelerinizde, ilişkilerinizde ya da planlarınızda zayıf veya eksik halkalar ortaya çıkabilir.

Kahve falında ünlü birileriyle konuşmak aile bireylerinden biri ile tartışacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında birileriyle konuşmak eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birileriyle konuşmak oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kavga eden birilerini görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında birilerinin zehirlendiğini görmek kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında birilerinin bıçaklandığını görmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına delalet eder.

Kahve falında birilerini gözetlemek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birilerini bıçaklamak kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir