AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birilerini görmek

Kahve falında tanıdık birilerini görmek

Kahve falında tanıdık birilerini görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık birilerini gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda şanslısınız.

Kahve falında tanıdığın birilerini görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık birilerini görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında trafik kazasında birilerinin öldüğünü görmek güven kaybı yaşanacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında aileden birilerini görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında birilerini bıçaklamak heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birileri tarafından öldürülmeye çalışmak başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına delalettir.

Kahve falında birilerini ziyaret etmek başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birilerine taş atmak bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir