AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü birileriyle konuşmak

Kahve falında ünlü birileriyle konuşmak

Kahve falında ünlü birileriyle konuşmak onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine delalet eder.

Kahve falında ünlü birileriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Sakin düşünmelisiniz.

Kahve falında ünlü birileriyle konuşmak para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ünlü birileri görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü birilerini görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine delalettir.

Kahve falında birileriyle konuşmak karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birileriyle konuşmak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü konuşmak el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, zorluklarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında ünlü bir şarkıcıyla konuşmak çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına işarettir.

Kahve falında bir ünlüyle konuşmak duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir