AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir kızla evlenmek

Kahve falında tanımadığın bir kızla evlenmek

Kahve falında tanımadığın bir kızla evlenmek falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, ağız tadının da kaçacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın bir kızla evlenmek gördüyseniz:

  • İlginizi çeken iş ya da aktivitelerle zaman geçirmelisiniz.

Kahve falında tanımadığı bir kızla evlenmek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kızla evlenmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı adamla evlenmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığı bi adamla evlenmek başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle evlenmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın kişiyle evlenmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına tabir olunur.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığı erkekle evlenmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir