AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın kişiyle evlenmek

Kahve falında tanımadığın kişiyle evlenmek

Kahve falında tanımadığın kişiyle evlenmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın kişiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Cazip teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığı bir kişiyle evlenmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın kişiyle evlenmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın adamla evlenmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir kızla evlenmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle evlenmek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, hakkını alacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın biriyle evlendiğini görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı erkekle evlendiğini görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir