AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir kızla evlenmek

Kahve falında tanımadığı bir kızla evlenmek

Kahve falında tanımadığı bir kızla evlenmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, asla yüksünmeyeceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı bir kızla evlenmek gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan bir arkadaşınızı ya da bir misafiri ağırlamak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın bir kızla evlenmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı bir kızla evlenmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle evlendiğini görmek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın birisiyle evlenmek süzüleceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı erkekle evlenmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığı bir adamla evlenmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına inanılır.

Kahve falında tanımadığım biriyle evlenmek yıkılacağına, geçim derdinin kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle evlendiğini görmek duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir