AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir kadınla sevgili olmak

Kahve falında tanımadığın bir kadınla sevgili olmak

Kahve falında tanımadığın bir kadınla sevgili olmak övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Bir sürpriz beklenmedik fırsatlarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla sevgili olmak kişinin daha çok kazanacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla sevgili olmak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın kadınla konuşmak mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kadın görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığı kadını görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla evlenmek maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın kadın ve erkek görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığı kadın görmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir