AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın adamla öpüşmek

Kahve falında tanımadığın adamla öpüşmek

Kahve falında tanımadığın adamla öpüşmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın adamla öpüşmek gördüyseniz:

  • Unutmayın ki kimseyi yapmak istemediği işler için zorlamamalısınız.

Kahve falında tanımadığı bir adamdan kaçmak sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın adamla evlenmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı adamlar görmek çok daha büyük işlere gireceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı bir adama sarılmak sorunların çalışmaları baltalamayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın adamlar görmek başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bi adamla evlenmek işine dört elle sarılacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı adamla evlenmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadık adam görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, kendi işinin sahibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir