AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı yakışıklı erkek görmek

Kahve falında tanımadığı yakışıklı erkek görmek

Kahve falında tanımadığı yakışıklı erkek görmek ona yardımcı olacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, her nimetin lezzetine varacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığı yakışıklı erkek gördüyseniz:

  • Hemen hemen her alanda hatalı kararlar vermeniz veya dalgınlıkla yanlış şeyler yapmanız olasıdır.

Kahve falında tanımadığı yakışıklı erkek görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığı yakışıklı bir erkek görmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, kendisini çok yıpratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın yakışıklı erkek görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın yakışıklı bir erkek görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, tekin olmayan işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakışıklı bir erkekle dans etmek huzur ve şifa bulacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında yakışıklı uzun boylu erkek görmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında yakışıklı erkek çocuğu görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında yakışıklı erkekle konuşmak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, bir ömür olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir