AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın yakışıklı bir erkek görmek

Kahve falında tanımadığın yakışıklı bir erkek görmek

Kahve falında tanımadığın yakışıklı bir erkek görmek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın yakışıklı bir erkek gördüyseniz:

  • Taraf tutarsanız siz zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın yakışıklı erkek görmek karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı yakışıklı bir erkek görmek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığı yakışıklı erkek görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın yakışıklı bir erkek görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok yakışıklı erkek görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, dertlerinin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakışıklı uzun boylu erkek görmek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, işlerinin çok açılacağına işaret eder.

Kahve falında yakışıklı erkek öpmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında yakışıklı erkekle dans etmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir