AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakışıklı erkek çocuğu görmek

Kahve falında yakışıklı erkek çocuğu görmek

Kahve falında yakışıklı erkek çocuğu görmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, kafa dinleyeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı erkek çocuğu gördüyseniz:

  • Evden yapılabilecek çalışmalar da söz konusu olabilir.

Kahve falında yakışıklı erkek çocuğu görmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığı yakışıklı bir erkek görmek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakışıklı erkekle öpüşmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı bir erkeğe sarılmak malından ve parasından olacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına işarettir.

Kahve falında yakışıklı bir erkekle dans etmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı erkekle tanışmak mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı yakışıklı erkek görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine işaret eder.

Kahve falında yakışıklı erkeğe aşık olmak yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir