AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı kişiler görmek

Kahve falında tanımadığı kişiler görmek

Kahve falında tanımadığı kişiler görmek üzgün olacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı kişiler gördüyseniz:

  • Fazla meraklı davranışlar içinde olmaktan kaçınmalı, daha doğrusu merakınızı belli etmemelisiniz.

Kahve falında tanımadığı bir kişiyi görmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bir kişinin öldüğünü görmek sorunlarının sona ereceğine, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine yorulur.

Kahve falında tanımadığın kişilerin elini öpmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın kişiler görmek duygusallığın ön plana çıkacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın kişiyi öldürmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığım kişiler görmek güzel fırsatların elde edileceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın kişiyle evlenmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın kişileri görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir