AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığım kişiler görmek

Kahve falında tanımadığım kişiler görmek

Kahve falında tanımadığım kişiler görmek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığım kişiler gördüyseniz:

  • Hoşa gitmeyecek özel durumlar ilerin karışmasına neden olabilir.

Kahve falında tanımadığı kişiler görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir kişiyi görmek güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı bir kişiyle evlenmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın kişiyle öpüşmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kişinin öldüğünü görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın kişiye aşık olmak rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın kişiyi öldürmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın kişiler görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir